Taija Sillanpää

Olen tekstiili- ja vaatetusalan artenomi, jonka erityisosaamisalaa on kirjonta. Suunnittelen itse mallit, jotka työstän alusta loppuun asti omin käsin. Kehystystyöt teetän ammattikehystäjällä.

Kirjontamallien suunnittelu ja valmistus on hidas prosessi, joten taidenäyttelyissä töitäni esiintyy harvakseltaan. Vuonna 2014-2015 käynnissä oli pieni kiertue, jotta työt pääsisivät taas välillä lähelle ihmisiä ihan konkreettisesti. 

Vuodesta 2010 alkaen olen pitänyt englanninkielistä käsityöblogia Ommel. Ommel-blogissa tapahtuu enemmän kuin  täällä. Vaikka kirjoitan sitä englanniksi, älä anna sen pelästyttää sinua pois. Siellä on myös paljon kuvia. :)

Nyt taidetekstiilini pääsevät esille täällä suomenkielisessä blogissa, mikä erikoistuu intohimooni eli kirjontaan. Tämä blogi on kurkistus studiooni, missä suunnittelen, kirjon, puran ja taas kirjon työstäen taidetekstiilejä. Ommel-blogissa esittelen kaikkia tekemiäni käsitöitä, en vain kirjontaa.

2 kommenttia:

  1. Korkeatasooista kirjontaa, mallit mielenkiinoisia, omaperäisiä ja persoonallisia. Tällaista ei löydy käsityölehdistä. Tämähän on tekstiilitaidetta!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...